INOXPRES. SISTEMA DE PREMSAR EN ACER INOXIDABLE

InoxPRES és el sistema de Pressfitting en acer inoxidable.
La finalitat d’aquest sistema és unir les propietats de l’acer inoxidable i les avantatges del sistema de premsar.

EL MATERIAL D’ inoxPRES

Acer inoxidable AISI 316L (1.4404) i AISI 304L (1.4307).

Les dimensions van des de Ø15 fins a Ø168,3 mm, el material dels accessoris és acer inoxidable qualitat AISI 316L (1.4404), es pot unir amb una gamma de tubs des de Ø15 fins a Ø168,3 mm en les qualitats AISI 316L (1.4404) i AISI 304L (1.4307).

Els accessoris disposen d’una càmera toroidal amb un perfil M optimitzat. A l’interior de cada accessori es col·loca una junta tórica EPDM amb el perfil patentat.

La gamma completa de canonada i accessoris inoxPRES està certificada i acreditada per organismes internacionals. Entre las 30 certificacions obtingudes, algunes son dedicades a les aplicacions d’aigua potable, calefacció, aire comprimit, gas natural, vapor saturat, gasos inerts, aigua de servei i contraincendis.

PERQUÈ TRIAR inoxPRES?

Una solució fiable, ràpida i amb una òptima relació qualitat/ preu.

  • Una gamma d’accesoris i canonades EN10312 / EN 10217 amb mesures entre Ø15 y Ø 168,3 mm en qualitat AISI 316L (1.4404) i AISI 304L (1.4307).
  • Una gamma d’accessoris fiables que porten una junta tórica patentada RM.
  • Un magatzem amb stock de producte sempre disponible.
  • Una àmplia gamma de màquines de premsar certificades per a l’ús del sistema inoxPRES.
  • Una solució amb una excepcional relació qualitat/preu, juntament amb el servei d’entrega del producte.
  • Un producte de fabricació europea.

ON UTILITZAR inoxPRES?

InoxPRES son productes per donar solucions a las problemàtiques de les instal·lacions, aportant qualitat, seguretat i rapidesa.

L’acer inoxidable representa la millor elecció, als llocs on la higiene i la puresa del fluids son condicions fundamentals. Material idoni en instal·lacions d’aigua potable, aire comprimit net, aigua per a processos industrials i instal·laciones sanitaries, on periòdicament es realitza desinfeccions químiques i tèrmiques. El sistema de premsar “Pressfitting” en acer inoxidable d’INOXPRES ofrereix la màxima qualitat dels materials, garantitzant la seguretat, donant sensació d’higiene i neteja. La junta tòrica te un rang d’ús de -20 / +120ºC i una pressió certificada de 16 bar.

 

DESCÀRREGA CATÀLEG

Obrir conversa
1
Hola! Et puc ajudar?