Qui som

Kairós, és un concepte de la filosofia Grega que representa un lapse indeterminat en el que alguna cosa important succeeix, el seu significat literal és: «moment adequat i oportú»; s’associa a l’eficiència i és condició necessària per assolir l’èxit en qualsevol empresa, això ens aporta una idea de qui som:

Kairos Clima es presenta com empresa distribuïdora de materials per a instal·lacions d’aigua, climatització i electricitat, enfocada a donar solucions eficients i d’avantguarda per als instal·ladors professionals amb un equip humà altament motivat, auto-exigent i compromès, que posarà tot el seu esforç en aconseguir oferir el millor i més eficient servei possible per a tots aquells que ho requereixin.

Què pretenem?

Posicionar-nos com a referent en el sector amb la implantació de punts de venda de proximitat i un alt coneixement tècnic, farà que Kairos esdevingui una valuosa eina en la seva activitat professional.

Qué ens caracteritza?

Responsabilitat

Assumim com a propis tots els projectes dels nostres clients en els que participem activament. D’aquesta manera la nostra implicació i responsabilitat són màximes.

APRENENTATGE I ADAPTABILITAT

A mesura que avança el sector, i per tant les eines de producció, a Kairos ens posem constantment al dia per poder oferir als nostres clients les millors solucions.

Pro-Activitat

Ens avancem a les possibles problemàtiques i necessitats dels nostres clients per tal de poder reduir al màxim els temps d’execució de solucions.

Passió

Tot el que fem, ho fem amb una actitud positiva. Creiem en el que fem i ho fem amb il·lusió. La nostra passió defineix la manera d’actuar que tenim amb els demés.

L’Equip

GERÈNCIA
ADMINISTRACIÓ

Montse Soler
T. 93 242 68 30 (Pallejà)
msoler@kairosclima.com

Alba Vall
T. 93 050 24 74 (Manresa)
alba@kairosclima.com

DEPARTAMENT TÈCNIC
LOGÍSTICA
DEPARTAMENT COMERCIAL

Jordi Clua
M. 683 306 409 (Pallejà)
jclua@kairosclima.com

Paco Salas
M. 638 583 484 (Manresa)
manresa@kairosclima.com