NOVES CALDERES VITODENS DE VIESSMANN

NOU DISSENY, WI-FI INTEGRAT I H2 READY

El llançament de la nova generació de calderes murals de condensació de gas Vitodens 100-W, Vitodens 111-W i Vitodens 200-W suposa un gran salt a l’oferta d’equips domèstics preparats per al futur.
L’actualització d’aquests equips inclou novetats de gran rellevància que permeten un millor control dels sistemes de calefacció i aigua calenta, un millor disseny, més qualitat, eficiència, estalvi i son més respectuosos pel medi ambient.

 

LES AVANTATGES>

CONNECTIVITAT
Els equips compten amb comunicació Wi-Fi integrada, per la qual cosa no caldrà adquirir cap altre tipus de dispositiu per poder controlar la caldera. El control es fa des del telèfon mòbil amb l’app gratuïta ViCare. A més, els equips compten amb radiofreqüència de baixa potència, la qual cosa permet la connectivitat amb protocols tipus Zigbee, d’ús molt estès en aquest moment per a la domòtica de les llars.

CONTROL SENZILL
La nova generació Vitodens diposen d’una pantalla tàctil per poder controlar de manera molt senzilla i intuïtiva la caldera. A més, és encara més senzill controlar-ho a través de l’app gratuïta ViCare.

DISSENY ESPECTACULAR
Disseny renovat, molt més modern i molt compacte. La xapa ultraplegada fa que des de fora s’apreciï un acabat tipus diamant, molt més esvelta i sòlida, amb unions gairebé invisibles. Pel que fa a la textura, tenen un acabat Vitopearl amb un granulat molt fi de color blanc mat i pantalla tàctil molt elegant amb efecte Black-panell que afegeix una brillantor de vidre al frontal de l’equip.

QUALITAT, EFICIÈNCIA I ESTALVI
La caldera té uns elements centrals de funcionament de qualitat extraordinària.
Un bescanviador de calor Inox-radial molt resistent a la corrosió fabricat en acer inoxidable de la màxima qualitat amb efecte autoneteja.
Viessmann ofereix 10 anys de garantia pel bescanviador (consulteu condicions).Un cremador MatriX-Plus dissenyat per obtenir la màxima eficiència, reduir al màxim les emissions, tenir una gran durabilitat i ser molt silenciós.
Sistema Lambda Pro per complementar la tasca del cremador gestionant la combustió de forma automàtica i reduint encara més les emissions i el nivell sonor.

FUNCIONEN AMB EL COMBUSTIBLE DEL FUTUR
H2 Ready
Les noves calderes Vitodens 100/111/200-W estan perfectament preparades i homologades per treballar amb una barreja de fins a un 20% d’hidrogen, el combustible del futur, ja que és 100% net i no produeix emissions.
L´impuls d’equips adaptats per a aquest combustible verd és un dels pilars de futur.

CONTROL AMB ViCare
L’aplicació gratuïta ViCare també s’actualitza per fer-se compatible amb els nous equips. Ofereix avantatges en estalvi, confort, seguretat i fins i tot millora la garantia dels equips a 5 anys (consulteu condicions). L’aplicació es pot descarregar gratuïtament tant per a iOS com per a Android.
Com a novetat Viessmann esta llançant els seus nous components ViCare Smart Climate que doten de més sentit l’App, millorant encara més el control sobre la calefacció i l’aigua calenta. Destaquen els termòstats de radiador ViCare, que permeten ajustar des de l’app la temperatura desitjada a cada habitació de forma individual. Com més radiadors s’equipin amb els termòstats intel·ligents, es pot tenir més control sobre la temperatura a cada estança.
També destaquem els termòstats de terra radiant ViCare. Aquest component és homòleg al termòstat de radiador. Permet controlar la temperatura de cada estança de manera individualitzada des de l’app ViCare per a aquelles construccions que disposin de terra radiant.

Descobreix en aquest video la Vitodens 100-W

Guia posada en marxa de la nova Vitodens 100-W

Més informació del control Vicare

 

Obrir conversa
1
Hola! Et puc ajudar?