AEROTERMIA. BOMBA DE CALOR VITOCAL 111-S DE VIESSMANN

Bomba de calor per a calefacció, aire condicionat i aigua calenta

Avantatges de Vitocal 111-S

  • Una bomba de calor molt completa per a calefacció, aire condicionat i aigua calenta sanitaria de xalets, adossats i habitatges unifamiliars
  • Gran estalvi energètic gràcies a seu elevat valor COP
  • Control de l’equip des de el mòbil gràcies a les apps de Viessmann (iOS, Android)
  • Preparada per l’autoconsum, a partir d’electricitat autogenerada amb sistemes fotovoltaics propis
  • Regulació fàcil de utilitzar, que inclou la possibilitat de gestió d’equips de ventilació Viessmann
  • Classe de eficiència energètica* A++/A+
  • Gran disponibilitat d’aigua calenta sanitaria gràcies a l’interacumulador de 210 litres

Disseny flexible per ocupar poc espai

La bomba de calor Vitocal 111-S ha estat dissenyada per a ocupar el menor espai possible, de manera que es pugui ubicar a la cuina o al soterrani de la vivienda. Per això consta de dos unitats: la unitat interior, que inclou un interacumulador de 210 litres, te unes mesures compactes. Aquesta unitat s’entrega preparada de fàbrica amb totes les connexions necessaries per a facilitar un muntatge ràpid i senzill. La unitat exterior pot ser muntada, per ejemple, sobre una paret en la façana de l’habitatge o de manera independent.

Bomba de calor per a calefacció i aire condicionat

Vitocal 111-S es troba disponible en dos versiones: com a bomba de calor per a la calefacció i la producció d’aigua calenta sanitaria. O com a funció addicional “active cooling” per a la climatització de la vivienda a l’estiu amb aire condicionat.

Tecnologia molt eficient i de baix consum, preparada per a energia fotovoltaica

Els components elèctrics de Vitocal 111-S consumeixen molt poca energia. Com a exemple, la bomba de recirculació del circuit de calefacció. Tots els equips de Vitocal 111-S inclouen de serie sense excepció models de bombes d’alta eficiència. Addicionalment, el funcionament de l’equip s’adapta a temps real i de forma exacta las necessitats de calor de l’habitatge, de manera que es para automàticament quan arriba a la temperatura desitjada. A més a més, aquesta bomba de calor està preparada per a consumir l’energia elèctrica autogenerada amb panells fotovoltaics.

Control de la bomba de calor a través del mòbil

De manera opcional pots connectar a Internet la bomba de calor Vitocal 111-S amb l’interfície Vitoconnect i controlar i gestionar moltes funcions de l’equip des de qualsevol lloc i en qualsevol moment a través de teu mòbil amb l’aplicació ViCare App, disponible gratuïtament tant per a iOs com per a Android.

Control remot de bomba de calor amb Vitoconnect 100

Pel control remot de la bomba de calor Vitocal 111-S a través del mòbil amb l’aplicació ViCare App necessitaràs l’interfície Vitoconnect 100. Pots instal·lar-la en qualsevol moment, doncs és compatible amb tots els equips Vitocal fabricats a partir des de l’any 2010.

Consulta la gamma Vitocal 111-S

 

Obrir conversa
1
Hola! Et puc ajudar?